Måndagshockey när jumbon AIK gästas av Karlskrona, och jag tror helt klart mest på gästerna här.

AIK går extremt tungt i ligan och man står bara på 17 poäng efter 24 matcher. Man har nio poäng upp till Södertälje som ligger näst sist, och lagen möttes senast där Södertälje spelade ut laget fullständigt i de två första perioderna, och man vann tillslut med klara 5-0.
Man har bara tagit en seger de 14 senaste matcherna och det ser oerhört tungt ut för laget, och det kommer inte bli enkelt om man vill ta sig ur botten av tabellen under säsongens gång.
Lagets bästa poängplockare är Henrion som står på elva poäng hittills, och det finns varken spets eller bredd i truppen.

Karlskrona ligger åtta i tabellen och man har gjort det helt okej hittills. Man kommer från tre raka förluster där två av dem varit mot Karlskoga och Modo, två lag som tillhör toppen av serien.
Man har visat upp ett klart bättre spel än vad AIK har gjort hittills, och det är framförallt offensivt det skiljer på lagen då man gjort 22 mål fler än AIK.
Niklas Johansson leder lagets interna poängliga med 20 poäng på sina 25 matcher, och man har fem spelare som gjort fler poäng än AIK.s bästa poängplockare.

Trots bortaplan tycker jag segerchansen ska vara rätt bra för Karlskrona, speciellt då man möter ett riktigt svagt AIK.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip