Speltips: AIK - Leksand

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-24 19:00
Land: Sverige
Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 2.35
Tips: 1
Dags för absolut en av de hetare matcherna i HockeyAllsvenskan ikväll mellan AIK och Leksand. Jag tycker att hemmalaget står i lite väl högt odds inför denna fight. Vi får 2.35 på AIK att vinna under ordinarie tid och det hugger jag hos Bethard med en flatinsats.

AIK kommer till denna match med en lite oklar form, det är alltså lite svårt att veta vart man har AIK. Så har det varit under hela säsongen där laget har swingat fram och tillbaka väldigt mycket. En sak som man iallafall fått till den senaste tiden är att man har börjat vinna på Hovet. Man har gjort tre riktigt bra matcher i rad på hemmais. Man torskade dock mot Södertälje med 0-2 på hemmais men man körde över hela matchen och spelet var bra. Efter det har det blivit två raka segrar mot först Timrå där man var riktigt bra och vann med 3-1 och nu i den senaste hemmamatchen så vann man med 5-1 mot Västervik. AIK har inte riktigt fått sitt powerplay att stämma denna säsongen men i den senaste hemmamatchen mot Västervik fick man göra två mål i powerplay vilket givetvis stärker självförtroendet i den spelformen. Man har dock seriens bästa boxplay, så man bör kunna få bra stopp på Leksands powerplay ikväll som är riktigt svagt för dagen. AIK dödar 88.14% av sina boxplay vilket är riktigt imponerande. Hovet kommer koka ikväll då det väntas bli en rejäl publikfest. Även detta är såklart en fördel för AIK som har den sjunde spelaren på isen under kvällens match.

Leksand ligger på tredje plats i HockeyAllsvenskan med 34 inspelade poäng på sina tjugo matcher, AIK ligger på femte plats, bara en poäng bakom dalmasarna. Leksand har varit inne i en makalös form den senaste tiden, på sina elva senaste matcher har man vunnit nio av dem och har såklart flugit upp som ett spjut i tabellen. Det blev dock en förlust i deras senaste match när man spelade borta mot Almtuna då man föll med 2-0. En liten intressant sak inför dagens match är att AIK är riktigt svaga på hemmais och Leksand är svaga på bortais, blir intressant att se vilket lag som bättrar på sina stats, men jag tror det blir AIK. Jag tycker det dock är rätt missvisande för båda lagen har varit rätt vassa på både hemma och bortais. Leksand har det tufft i specialteams, det har iofs AIK också om man tänker på deras PP men Leksand är svagare än AIK i både PP och BP, så där har vi en fördel till hemmalaget.

AIK och Leksand har mötts en gång denna säsong, då vann AIK med 3-0 på bortais. Om vi dessutom tittar tillbaka lite i tiden så har AIK haft riktigt lätt för Leksand och vunnit de sex senaste mötena. 2.35 på hemmalaget tycker jag är lite väl högt.

Match: AIK - Timrå
Spel: AIK
Odds: 2.35
Insats: Flat
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  AIK - Leksand
Spela på Speltips AIK - Leksand
SHL-Grinder - 24 November 2017 - 12:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar