Hockeyallsvenskan på tapeten under söndagen då AIK tar emot serietvåan Modo, och här tror jag att vi får se en hemmaseger.

AIK kommer närmast från en väldigt fin insats då man slog Björklöven med 6-1, något som helt klart är respektingivande.
Max Lindholm stod för två mål i matchen, och tillsammans med Niklas Lundström i kassen var man två av de bästa spelarna på isen.
Formen är bra då man vunnit sju av de tio senaste matcherna. Förlusterna har dock kommit på resande fot och ser man på hemmais har man varit ruggigt starka på slutet, och det har blivit segrar i åtta av de nio senaste hemmamatcherna.

I laget finns det en hel del skickliga spelare i Lindholm, Weigel, Wemmenborn och Carlsson och än är Inte en topp-6 placering körd, och jag tror man fortsätter sin fina form här.

Modo såg ut att gå mot en säker segrar senast mot Vita Hästen då man hade 1-4 efter två perioder. Man lyckas dock tappade till 4-4 efter att man släppt in två mål de sista två minuterna, och även om man senare vann matchen på straffar så är det självklart något som oroar.
Innan dess blev det även seger på straffar mot
Almtuna, så man har tappat poäng i två raka matcher, och det mot svagt motstånd.

Ser man till hemmais så är man det lag som plockat flest poäng i hela ligan, vilket betyder att det är tufft att gästa Modo. Här är det dock bortamatch i Stockholm och på resande fot har man inte varit lika starka, och trots att man har spelare som Woods och Vigneault i laget så tycker jag man blir för stora favoriter.

AIK är formstarka för dagen och då man blir underdogs på hemmaplan mot ett Modo som tappat poäng i två raka matcher mot svagt motstånd tycker jag är fel, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT