AIK och Modo gör upp i grundseriens sista match och för båda lagen kommer man hamna på den placering man just nu ligger på, så det är inte den viktigaste matchen för lagen.

AIK kommer sluta på en niondeplats och nu återstår det bara att se om det blir Västervik, Mora eller Kristianstad man ställs mot i play-in.
Även om matchen inte ändrar på tabellplaceringen lär man dock vilja avsluta med en seger och spela bra inför hemmapubliken.
Formen är dock ett orostecken inför matchen då man bara vunnit en av de fem senaste matcherna, och senast fick man stryk av Tingsryd med 1-4, ett klart svagare lag än man ställs mot här.

Modo är klar tvåa i tabellen då man spelat ihop 103 poäng, mycket tack vare ett fruktansvärt bra hemmaspel då man vunnit 24/26 matcher hemma i Hägglunds Arena.
Man har visat upp ett bra spel på slutet och ser man till de fem senaste matcherna har det blivit fyra segrar där förlusten kom mot seriesegrarna HV71, och även om inte matchen har någon större betydelse så är man i grunden det bättre laget.

Både form av kvalitet talar för Modo och även om matchen inte är den viktigaste så tycker jag att man blir lite väl underskattade här, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip