Match fyra mellan AIK och Timrå, och här har jag min idé klar.

AIK förlorade det första mötet med 5-1 där man inte alls kom upp i Timrås nivå, och det var inget snack om vilket lag som förtjänade segern.
I match två lyckades man vinna med 1-2 trots att man var utspelade, och den matchen får man sätta på turkontot.
Nu senast så blev det en 0-1 förlust där målvakterna stod för bra insatser, något som höll siffrorna nere.

Truppen har en hel del spets i Lindholm, Johnsson och Heinerö för att nämna några, så kvalitet finns. Man håller dock inte samma nivå som Timrå, något man sett hittills i matchserien.
Här är det nu vinna eller försvinna som gäller då säsongen tar slut vid förlust, och känslan är att man väger för lätt i matchen.

Timrå har ett bra grepp om matchserien då man har 1-2 i matcher, och en seger här betyder att man tar sig vidare till nästa runda.
Kollar man överlag på dessa tre matcher så har man sett bra ut, och man har visat att man är det bättre laget.

I truppen finns Lodin som öppnat målskyttet i samtliga tre matcher, och det är en spelare som tillhör den stjärnspäckade truppen. I övrigt så finns spelare som Dahlén, Lööke, Lundin och Hartmann, så som lag håller man en oerhört bra nivå, och här tror jag att man sätter spiken i kistan.

AIK har lyckats ta en seger i de tre matcher man spelat men här tror jag att säsongen tar slut, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip