AIK jagar sin fjärde raka hemmaseger när Tingsryd kommer på besök, och jag har hittat ett spel i matchen.

AIK kommer närmast från en 3-1 förlust mot Södertälje där man hade ledningen efter halva matchen, en ledning man dock inte kunde hålla.
Trots förlusten så har man spelat bra på slutet då man innan nederlaget hade tre raka segrar där man bland annat slog Björklöven, och man har fortsatt häng på en topp-6 placering.
Nu är det även hemmamatch och där har man tagit sex segrar på de sju senaste matcherna där den enda plumpen är en 1-2 förlust mot Mora, så man trivs riktigt bra hemma på hovet.

Semjonovs och Lindholm är för tillfället glödheta då de i de fyra sista matcherna gjort sex respektive sju poäng, och det är spelare som håller en hög nivå offensivt. Utöver dem så har man spelare som Weigel, Carlsson och Wemmenborn i laget, så man håller en riktigt bra nivå, och man är det klart bättre laget i matchen.

Tingsryd har en bra period i ryggen då man vunnit fem av sina sex senaste matcher, något som gjort att man fått lite andrum till lagen nedanför strecket samtidigt som man har häng på en topp-10 placering, vilket betyder att man får spela åttondelsfinal.
Nu senast slog man Västervik på bortais med 3-4 efter förlängning där man var väldigt effektiva framåt då man gjorde fyra mål på 19 skott, och det var tack vare en svag insats från hemmalagets målvakt Olofsson man kunde vinna då han stannade på svaga 78.95% i räddningsprocent.

Man har lånat in Leksands Jesper Kandergård och han är spelklar redan här, och det ska bli intressant hur han presterar i ligan. Här möter man dock ett starkt AIK och trots att det finns en del skickliga spelare i laget tror jag att man kommer få det alldeles för tufft i matchen.

Tingsryd kommer med bra form till matchen men att åka upp och försöka slå ett starkt AIK på hovet kommer inte bli något lätt uppgift, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip