AIK ställs under söndagen mot jumbon Troja/Ljungby hemma på Hovet, och här bör man ha bra chanser att vända den negativa trenden.

AIK kommer med fyra raka förluster till denna matchen, och formen är således ett stort frågetecken.
I dessa matcher har man dock mött Västerås, Björklöven samt HV71 två gånger, så motståndet har varit allt annat än enkelt.
Man ligger på en åttondeplats i tabellen, något som givetvis inte är tillräckligt bra med tanke på vad man har för spelarmaterial.

Just truppen har starka namn i Weigel, Holm, Lindholm och Wemmenborn för att nämna några, så man kan helt klart bättre än man visat hittills, och nu är det läge att kliva fram då man ställs mot jumbon i ligan.

Troja/Ljungby är nykomlingar i ligan till denna säsongen och hittills har man haft det tufft då man är jumbo, och man har bara vunnit fyra av 19 matcher, vilket är väldigt svagt.
Nu senast bröt man en nio lång förlustsvit då man slog Västervik med 3-1 på hemmais i en jämn match, något som självklart var riktigt skönt.

I laget hittar vi Oscar Öhman och Hillding som leder lagets offensiv då de gjort 15 respektive 20 poäng. Man har även kompetenta spelare i Karlsson och Fröland som gör det bra från sina backplatser, men i övrigt så ser det tunt ut, så det är inte konstigt man ligger i botten av tabellen, och jag tror man får svårt att ta sin andra raka seger här.

AIK kan klart mer än man visat hittills och nu när man ställs mot jumbon Troja/Ljungby så bör man kunna bryta sin fyra matcher långa förlustsvit, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip