AIK tar under fredagen emot jumbon Troja/Ljungby på hemmais och här bör man kunna studsa tillbaka efter förlusten senast.

I den senaste matchen ställdes AIK mot tabelltrean Karlskoga och där blev det förlust med 1-0 i en tillknäppt historia.
Den matchen spelades på resande fot och det är en tufft bortamatch man ställdes inför.
Nu vänder man hemåt och får spela på hemmais och där har man skördat fina framgångar på slutet och inför denna matchen har man sex raka hemmasegrar och nio segrar de tio senaste matcherna, så det är ingen överdrift när man säger att man trivs Hovet.

Man har Weigel avstängd och där tappar man en del kraft framåt. Man har dock bra kvalitet i truppen i form av Semjonovs, Lindholm, Wemmenborn och Carlsson, så man har spelare som kan göra skillnad och nu när motståndet är klart överkomligt så bör man kunna studsa tillbaka här.

Jumbon Troja/Ljungby tog en fin skalp senast mot Mora där man vann med 7-6 efter straffar i en väldigt underhållande match, och lagets toppspelare Hillding, Öhman och Degerstedt stod för elva poäng tillsammans.
Det ska dock nämnas att Ljunggren i Moras kasse såg skakig ut, men det var starkt att utnyttja det.

Tidigare nämnda spelare tillhör de bästa i laget och utöver dem så ser det inte alls lika starkt ut, och mot ett starkt AIK bör man få det tufft.

AIK är urstarka på hemmais och efter förlusten senast lär man vara sugna på revansch, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip