Sverige -1.5 mål mot Team Europa gick rakt åt helvete efter en bedrövlig insats. Ikväll spelas det två matcher i Allsvenskan, bland annat så går storfavoriten enligt många in i hetluften och det gör även nykomlingen Västervik, vilket spännande möte! Jag tycker att oddsen på Västervik är lite väl höga trots att AIK vann HockeyAllsvenskan förra året och att Västervik är nykomlingar, jag kommer därför spela Västervik +1.5 mål hos Marathonbet till @2.28. Ett odds som jag tycker är väldigt fint, detta spelas med 3/5U.

AIK:
AIK är ett lag som absolut kan utmana om att gå upp i SHL i år. Jag är rätt övertygad om att dem kommer komma bland dem två bästa i grundserien och sen finns det nog goda möjligheter att dem kan ta sig upp i SHL också! Men försäsongen har inte sett allt för bra ut där man förlorat fem av åtta matcher. Det är framförallt försvarsspelet som kallt ut. Så jag kan verkligen rekommendera att spela Västervik över 1.5 mål, det spelet finns hos Unibet till 1.69, men jag väljer hellre att spela Västervik +1.5.

Västervik:
Västervik har sett helt fantastiskt bra ut på försäsongen. Västervik har faktiskt vunnit 8/8 matcher på försäsongen med den sinnessjuka målskillnaden 37-9. Jag tror att man har väldigt goda möjligheter att klara +1.5 till det fina oddset @2.28. AIK bör vara nervösa för att möta Västervik som varit så bra, det är ju en typisk såndär match "man bara ska vinna". Premiär hemma på Hovet och nerverna kan svikta lite. Västervik har dock såklart ingenting att förlora och kan bara sätta gasen i botten och bara köra vilket jag tror man kommer göra!

Jag tycker Västervik +1.5 mål till @2.28 är alldeles för högt. Tycker oddset borde vara cirka 2.05-2.10.

Match: AIK-Västervik
Spel: Västervik +1.5
Odds: @2.28
Insats: 3/5U
Bolag: Marathonbet (Finns även på Pinnacle till fina @2.23)
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg nu jobbar vi in denna!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip