AIK mot Vita Hästen under måndagskvällen, och jag har en idé i matchen.

AIK tog en efterlängtad seger senast då man slog Kristianstad hemma med 2-0. Man förlorade skotten med 21-33 och matchhjälte blev Järvinen som räddade samtliga skott. Det kommer dock inte hålla om man ska förlita sig på ett riktigt bra målvaktspel varje match, och här tror jag man hamnar tillbaka på förlorarspåret.
Binner har anslutit till laget och blir en krydda för laget.

Vita Hästen tog en meriterande seger senast då man slog Karlskoga med klara 4-1 på hemmaplan. Man vann skotten med 39-21, där det blev islossning i sista perioden då samtliga mål kom där.
Formen är riktigt bra och man har vunnit åtta av de tio senaste matcherna vilket gjort att man ligger på en sjätteplats i tabellen. På bortaplan har man presterat minst lika bra som hemma, och man har vunnit fem av de sex senaste bortamatcherna.
Man är helt klart en överraskning hittills då man var tippade i botten av tabellen.
I laget finner vi spelare som Bartalis och Linus Andersson där den förstnämnda var ny inför säsongen, och det ser onekligen ut som en lyckad värvning.

AIK har inte alls sett bra ut denna säsong och här möter man ett bortalag som varit en positiv överraskning. Jag tror helt klart mest på gästerna här och väljer att gå på bortaseger.

Speltips: 2 och jag investerar 2u till oddset 2.18 hos Unibet // TT

This is the stats tab
This is the post tip