Sista anhalten för dagen blir Schweiz och andraligan där Ajoie gästas av GCK Lions, där skillnaden på lagen ska vara för stor för att få se en jämn match och jag tar ställning.

Ajoie trodde jag på näst senast mot Biasca, men då kom man inte igång förrän i sista perioden och det var för sent. Man vann visserligen matchen på straffar, men betyget blir ej godkänt. Senast var man tillbaka i fin författning och körde över Winterthur med 7-1 och man kändes verkligen pågång. Stjärnorna Devos och Hazen var även dem på lekhumör och stod för tre poäng var.
Kan man spinna vidare på den senaste matchen så ska man köra över även dagens motstånd.

GCK Lions kommer till match med fyra raka förluster där samtliga är på bortaplan. Man har förlorat mot Biasca med 3-1 och sedan mött lite bättre motstånd, som man ställs emot idag.
Man trivs inte på bortaplan vilket man visat både denna säsong ( 0 poäng på 5 matcher) samt ifjol (13 poäng på 24 matcher ).

Detta är en match hemmalaget ska kunna ha kontroll på över 60 minuter, och gör man om matchen senast så ska man vinna även denna med flertalet mål.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag kliver in med 5u // Tobbe