eftermiddagen bjuder på rysk hockey är hemmastarka Almaz ska försöka kriga till sig en vinst mot Serebryanye Lvi, ett scenario som känns troligt.

Almaz ligger sexa i tabellen och man ligger rätt stadigt där då man har klar marginal neråt, men ändå känn på femteplatsen uppåt. Man gör det bra både på hemma och bortaplan där man vinner fler än hälften av sina matcher. Nu är det hemmaplan och där har man vunnit 15 av 22 matcher och har en finfin målskillnad på 90-55, mycket tack vare att man tagit stora segrar mot de lite sämre lagen.
Man kommer från två raka bortaförluster, men det är inte mycket att säga om då dessa kommit mot suveräne Loko. Ska vi kika på formen de fem senaste hemmamatcherna så har man fem raka segrar på ordinarie tid och en målskillnad på 27-8.

Serebryanye Lvi ligger en placering från slutspel och man har två poäng upp till Kunlun som har den. Man har dock fyra färre spelade matcher och man ska ha bra chans att kunna gå om där. Det är dock många lag som slåss om den platsen och det är tre andra lag som också spelat ihop 61 poäng, så varje poäng man tar är viktig nu.
Man kommer från två raka segrar mot HC Riga vilket inte säger någonting, och dessa togs också på hemmaplan. Man ärr klart bättre på hemmais och på bortaplan så har man vunnit sju av 22 matcher, och nyligen fick man stryk i två raka matcher mot Amurskie Tigry, ett lag som ligger tredje sist i tabellen.

Med tanke på att hemmalaget har en högre nivå i det flesta man gör på isen och samtidigt är starka hemma så tror jag man vinner bekvämt i dagens match!

Speltips: 1 hcp -1 asian hcp och jag kliver in med 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip