Ny match mellan Almaz och Serebryanye Lvi idag, där gårdagen bjöd på en hemmavinst med 3-1, och ett bolag gör samma misstad som igår, att tro för mycket på gästerna.

Almaz vann mötet igår med 3-1 och även om man inte var så bra som jag trodde man skulle vara så vann man tillslut. Jag tror inte man gör två lite sämre insatser i rad utan nu bör man kunna prestera på normal nivå igen, och då ska skillnaden vara större än den var igår.
Man vinner som jag tidigare nämnt mycket på hemmaplan och med gårdagens seger så står man på sju raka hemmasegrar och totalt 16 av 23 under säsongen.

Serebryanye Lvi krigade på bra igår och man tog ledningen efter fyra minuter. Sedan lyckades hemmalaget göra tre raka mål där ett kom i powerplay.
Man är inte jätteheta på resande fot och bara sju av 23 matcher har vunnits. Man står på två segrar de tio senaste bortamatcherna och nu tror jag man får möta ett ännu hungrigare hemmalag som vill nå upp till normal nivå.

Oddsen droppade ordentligt igår och från start låg raka runt 1.75, Nu erbjuder Betfair 1.72 i skrivande stund och oddsen har redan droppat på övriga bolag, och jag finner värde här!

Speltips: 1 och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip