Ny match mellan Almetyevsk och Dinamo St Petersburg, och här tar jag återigen ställning för gästerna.

Almetyevsk snodde en match på bortaplan i den andra matchen i matchserien, och skaffade sig således lite momentum. Senast återtog dock Dinamo St Petersburg initiativet då man vann med 1-4, vilket gör att man nu leder matchserien med 1-2 i matcher. Lagets enda mål senast kom från Alshevsky i powerplay, och det är en spelare som tillhör de bästa offensiva spelarna i laget.
Almetyevsk har gjort sina bästa matcher på hemmaplan under säsongen, men nu när man möter tuffast möjliga motstånd som har en otroligt starkt defensiv så kommer man ställas på klart tuffare prov, och det ska väldigt mycket till om man ska gå vidare från denna matchserie.

Dinamo St Petersburg håller jag som ett av de bästa lagen i serien, och inte det bästa. Man har seriens klart bästa defensiv då man släpper in väldigt få mål, något som gör att man har en bra trygghet att luta sig tillbaka mot.
Man har även spets offensivt i Shevchenko och Kulagin, och senast stod den förstnämnda för ett mål och Kulagin för två, vilket gjorde att de var högst bidragande till segern.
Nu har man skaffat sig ett övertag i matchserien i och med segern senast, och här kommer man återigen visa upp en riktigt stark defensiv, något jag tror gör så att man vinner ännu en match.

Dinamo St Petersburg håller jag som ett klart vassare lag än Almetyevsk, och fortsätter man visa upp en otroligt stark defensiv så bör man vinna denna matchen, och jag väljer att gå på bortaseger här.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Bethard , SpeedyBet , 10bet eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip