Ryssland som så många gånger förr för min del, och här gästas Almetyevsk av Khimik i en match där hemmalaget normalt sett ska vara huvudet högre, och jag tror man visar det idag.

Almetyevsk kommer med fin form till matchen med fyra segrar de fem senaste matcherna. Man kommer från en fin 5-0 seger hemma mot Tseng Tou, ett lag som ligger sexa i tabellen. Själva ligger man på en fin fjärdeplats där man på hemmaplan spelat riktigt fin hockey. Man har vunnit 13 av 16 matcher på hemmaplan där man också släpper in väldigt få mål. I den interna poängligan hittar vi Demidov högst, en spelare som gjorde två assist senast och lär vara hungrig på mer här.

Khimik ligger på fjortondeplats i tabellen där det är extremt tätt mellan flera lag runt strecket. Man står på två segrar de fem senaste och nu senast blev det förlust mot Toros Neftekamsk, och jag ser denna uppgift som något tuffare. Sju av 15 bortamatcher har slutat med seger, och de flesta segrarna har kommit mot rätt dåligt motstånd, så det låter bättre än vad det är.
Offensivt känns man inte tillräckligt heta och den bästa poängplockaren ligger på plats 89 i den totala poängligan.

Hemmastarka Almetyevsk ska inte ha några problem att vinna denna matchen vid en normal prestation, och jag tror de löser biffen.

Speltips: 1 asian hcp -1 vilket betyder insatsen tillbaka vid uddamålsseger och full vinst om man vinner med minst två mål, och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip