I Ryssland fortsätter hockeyn att rulla på och här ska tredje matchen spelas mellan Almetyevsk och Dynamo St Petersburg.

Almetyevsk slutade sjua i sin conference under grundserien där man tog 68 poäng på 54 matcher. Det var framförallt hemmaspelet som höll uppe poängskörden då 40 av dessa 68 poäng kom på hemmaplan.
I åttondelen ställdes man mot Lada, ett lag som slutade fyra i den andra conferencen. Det var ett tätt och jämnt möte där det avgjordes i en sjunde match, och där vara Almetyevsk starkast och vann med 0-3.
Nu är man i kvartsfinal och där står det 1-1 i matcher efter att man vunnit den senaste matchen med 1-4.
I laget har man tvillingarna Alshevsky som producerat bra med poäng i två raka säsonger nu, och tillsammans med Mokin så tillhör man de bättre offensiva spelarna i laget.

Dynamo St Petersburg slutade tvåa i sin conference efter att man tagit 88 poäng, och med det var man bara en poäng från Zvezda Moscow som vann grundserien.
Man har under säsongen visat upp en otroligt stark defensiv då man bara släppt in 76 mål på 54 matcher, och med det är man klart bäst defensivt då laget som släppt in näst minst mål hamnade på 99.
Trots att man framförallt vinner sina matcher med ett starkt kollektiv så finns det en del bra spelare i laget, och då tänker jag främst på Shevchenko, Kulagin och Lapin som är vassa offensivt.
I åttondelsfinalen så slog man ut Gornyak Uchaly med 4-1 i matcher, något som också var helt väntat.
Nu är det 1-1 i matcher efter att man förlorat en av de två första hemmamatcherna, och nu gäller det att kliva fram och stjäla en match på bortaplan, något jag tror man har goda möjligheter att göra.

Ett starkt defensivt Dynamo St Petersburg håller jag som det bättre laget, Trots bortaplan så tror jag man visar sig starkast här, och jag väljer således att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos 888sport , Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip