Almtuna tar emot BIK Karlskoga på hemmais under onsdagskvällen och här får jag feeling för att vi kommer bjudas på en målglad tillställning.

BIK Karlskoga kommer till spel med två raka utan seger och båda dessa på hemmais. De förlorade först mot Tingsryds AIF hemma med 4-3 och omgången därpå var det chans på snabb revansch då Troja/Ljungby var på besök, men BIK föll igen och då med 3-2.

Almtuna har sex raka förluster i bagaget. Senast hade de suveräna HV71 på besök här och då bjöd de minst sagt på starkt motstånd. Almtuna tog matchen till förlängning genom att spela 4-4 mot HV under ordinarie speltid, men förlorade sedan efter straffläggning. Innan det hade Almtuna Troja/Ljunby borta och där bjöds vi på tio mål, där Troja stod för sex av målen i en 6-4-seger.

Historiskt sett har fyra av de fem senaste mellan dessa lag gått över 5,5 mål. Senast lagen möttes agerade BIK Karlskoga hemmalag och då vann värmlänningarna med 6-3. Senast BIK Karlskoga var på besök här blev det bortaseger med 4-3, men då efter straffar.

Det vi får se ikväll blir ett möte mellan två lag som går för trendbrott och jag förväntar mig en målglad tillställning igen!

SPELTIPS
Över 5,5 mål i matchen till 1.77 hos Nordicbet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip