Almtuna och Björklöven ska göra upp under onsdagen i vad som blir den enda matchen i hockeyallsvenskan då flera matcher är inställda, och här har jag hittat ett spel.

Almtuna ligger på en elfteplats i tabellen och hittills har det blivit nio segrar på 30 matcher, ett facit som är rätt svagt.
På slutet har man fått med sig poäng mot Karlskoga samt vunnit mot Mora på hemmais. Nu senast blev det dock en förlust mot Västerås med klara 5-1 där man hade problem med hemmalagets offensiv, och just bakåt har man haft en hel del problem då man släpper in en hel del mål.

Nu har man fördel av hemmaplan och just på hemmais har man presterar klart bättre, men trots det har man i grunden en rätt svag trupp även om det finns kvalitet i laget, och i mina ögon är risken stor att en ny förlust väntar.

Björklöven kommer med tre raka förluster i bagaget till denna matchen och det är givetvis något som ställer frågetecken.
Kikar man på spelschemat så har man dock mött Modo, Västerås och Karlskoga, och det är tre lag som håller en klart högre nivå än Almtuna.

Man ligger på en femteplats i tabellen men vid seger så klättrar man upp på samma poäng som trean Karlskoga, så det är en viktig match som väntar om man inte ska halka efter i toppen av tabellen, och i grunden är man ett av de bästa lagen i ligan.

Almtuna plockar några vinster med jämna mellanrum men här möter man ett av ligans bästa lag och troligtvis blir det alldeles för tufft, något som gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip