Almtuna möter ett revanschsuget Björklöven under söndagen, och även om man har hemmaplansfördel så bör man väga för lätt.

Almtuna kommer närmast från en 0-1 förlust mot Karlskoga där målvakten Andren höll siffrorna nere då han räddade 33/34 skott samtidigt som man själva bara fick iväg 19 skott.
Kampen i botten tätnar då man förlroade samtidigt som både Troja/Ljungby och Södertälje vann sina matcher. så läget blir allt tuffare.

Laget tillhör ett av de sämre lagen i ligan och även om det finns en del vassa spelare i laget så håller man inte alls samma nivå som topplagen, och här är risken stor att man åker på en ny förlust.

Björklöven åkte på en plump senast då man fick stryk av Södertälje med 4-1, och man hade svårt att få in pucken bakom en bra spelande Tolopilo.
Innan dess tog man segrar mot AIK med 6-3 samt dagens motståndare med 5-1 och även om man ligger på en fin fjärdeplats i ligan så finns det klart högre förväntningar på laget.

Man har både en väldigt bra spets och bredd i laget då man har massor med bra spelare i form av Lindgren, Hutchings, Gropp och Ottosson för att nämna några, och efter förlusten mot Södertälje senast så lär man vara rejält revanschsugna här, något som gör att man bör kunna ta en bekväm seger.

Almtuna krigar i botten av tabellen och nu möter man ett riktigt bra Björklöven som lär vilja revanschera sig efter förlusten senast, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip