Vi bjuds på underhållning från hockeyallsvenskan under onsdagen. Jag har hittat ett spel i matchen mellan Almtuna och Karlskoga där jag valt att ta ställning.

Almtuna kommer in i denna matchen med bortaförlust mot Vita Hästen med 2-1 efter förlängning, en match man ska vara glada att få med sig poäng ifrån.
Formen är svag med två segrar på de sex senaste matcherna, och kikar vi in tabellen så ligger man nia med 30 inspelade poäng.
21 av dessa 30 poäng är inspelade på hemmaplan vilket det blir här, så det är ett plus för laget. Jag tror dock inte man kan ro på ett offensivt starkt bortalag här, och Mårtensson lär som vanligt få ta rejält med ansvar för offensiven.

Karlskoga kommer från en mäktig 7-0 seger hemma mot Modo senast där linan med Forsberg, Thorell och Lindholm hade en bra dag på jobbet. Man var extremt effektiva då man gjorde sina sju mål på bara 20 skott, men det är också därför man gör flest mål i ligan.
Man har gjort 110 mål på 26 matcher och med det leder man målligan i fin stil, och bakom ligger Modo med 98 kassar.
Bortaspelet har också varit starkt då man vunnit åtta av 13 matcher vilket gör att man ligger trea i bortastatistiken.

Almtuna tar de mesta av sina poäng hemma, men nu möter man ett offensivt starkt Karlskoga som också spelar bra på bortaplan, och då tror jag man är numret mindre.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip