Dagens enda match i hockeyallsvenskan bjuder Almtuna och Mora på, och här tror jag gästerna är starkast.

Almtunas kräftgång fortsätter då man nu är uppe i åtta raka förluster, och det har bland annat blivit förluster mot Troja/Ljungby samt också dagens motståndare Mora.
Nu senast blev det en 4-0 förlust mot Västerås där hemmalaget var det bättre laget, och självförtroendet bör ha fått sig ytterligare en törn.

Man har lånat in Fredrik Forsberg från Leksand men hittills har det inte blivit någon utdelning efter två matcher, och totalt sett har laget också bara gjort ett mål i dessa matcher.
I övrigt så har man en del skickliga spelare offensivt i Benker, Hertzberg och Berglund, så det finns kvalitet framåt, men jag tror att man åker på sin nionde raka förlust mot ett i grunden bättre Mora.

Mora har öppnat säsongen på ett väldigt svagt sätt då man ligger på en blygsam tolfteplats i tabellen, något man absolut inte är nöjda med.
Nu senast var det dock ett steg framåt då man slog Karlskoga med 5-2 på hemmaplan, och spelmässigt gjorde man en bra insats, så här har man något att bygga vidare på.

Truppen har en hel del spets i spelare som Wernblom, Ljunggren, Persson och MacIntyre som ständigt är ett hot för motståndarna. Thomasson har även kommit tillbaka och gjort två matcher samtidigt som man gjort klart med Anton Heikkinen som är spelklar till denna matchen, och normalt sett är man det bättre laget i matchen.

Mora tog sin första trepoängare senast och det lär ha gett laget en hel del självförtroende och nu när man ställs mot ett Almtuna som kommer med åtta raka förluster så tror jag att man tar sin andra raka seger, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 inkl ot och straffar, och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip