Botten mot toppen då Almtuna gästas av Timrå, och jag har min idé klar.

Almtuna tog en otroligt viktig seger senast då man slog Västerås borta med 2-4. Den segern gjorde att man nu har tre poängs försprång mot ett Kristianstad som ligger näst sist och vill undvika kvalspel.
Formen är helt okej med två segrar de sju senaste matcherna, och även om det låter rätt dåligt så håller truppen låg klass, så det får ändå ses som helt okej. Segrarna har kommit mot Västerås och Södertälje, och det är riktigt bra skalper.
Nu ställs man dock mot ett riktigt tufft motstånd i Timrå, ett lag som också jagar andraplatsen i tabellen, och här bör man få det svårt att hota.

Timrå kommer från en 5-1 seger hemma mot Västervik, och det var lagets sjunde raka seger. Kikar vi över de tio senaste matcherna så har man vunnit nio av dessa, så formen är på den absoluta toppen.
Man har tre poäng upp till andraplatsen som just nu Modo har, och med fyra matcher kvar så är det inte helt omöjligt att man lyckas knipa den, även om det ser tufft ut. Det gäller dock att fortsätta vinna matcher för att ha chans, och då ska man vinna en sådan här match även om hemmalaget krigar för att undvika kvalspel.
Bortaplan har funkat bra under säsongen, och man är seriens näst bästa lag på bortaplan då man vunnit 15/24 matcher.
Truppen håller även den hög klass, och ser man till hemmalagets trupp så skiljer det både i spets och bredd.

Här tycker jag Timrå ska ses med riktigt bra vinstchans då formen är glödhet samtidigt som man krigar om att sno andraplatsen från Modo, och jag väljer således att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip