Almtuna gästas av toppformade Timrå, och här har jag klart mest tro på gästerna.

Almtuna ligger på en niondeplats i tabellen då man spelat in 19 poäng på tolv matcher, så man har gjort en bra inledning på säsongen.

Senast blev det en 6-3 seger hemma mot Karlskoga där man vände ett 0-2 underläge i de två sista perioderna.
Det var framförallt en riktigt bra andraperiod som bäddade för vändningen då man vann perioden med 4-0.

Nu väntar en ny match på hemmaplan och där har man visat sig vara riktigt svårslagna då man vunnit fyra av sina fem matcher. Här möter man dock sitt tuffaste motstånd på hemmaplan hittills, och här lär man få det riktigt svettigt.

Timrå fortsätter att gå som tåget och man är nu uppe i nio raka segrar.
I de tre senaste matcherna har man saknat sin poängkung Dahlén, men det har inte spelat någon roll då man ändå slagit Mora, Karlskoga och Västerås. Man har även öst in mål i dessa matcher, och det visar bara vilken bredd som finns i laget.

Nu är Dahlén tillbaka i truppen och med han i spetsen så är man ännu starkare offensivt, och här lär man kunna fortsätta ösa in mål då man förutom honom har spelare som Lundeström, Boqvist och Lundin i laget.

Bortaplan är det som gäller i denna matchen och där har man vunnit fem av sina sex matcher, och den enda förlusten kom i första bortamatchen mot Tingsryd, så man gör det riktigt bra även på resande fot.

Trots att Almtuna är starka på hemmaplan så har man en trupp som är långt ifrån lika bra som Timrås, och här tror jag gästerna bara visar sig bäst vilket gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT