Dags för full omgång i Hockeyallsvenskan, ett spel som jag tycker känns fint på förhand är Almtuna att ta en hemmaseger mot Tingsryd. Jag spelar Almtuna att vinna matchen under ordinarie tid hos Nordicbet med en flatinsats till 1.97.

Almtuna har efter en mycket tuff period kommit in på vinnarspåret igen då man senast vann borta mot starka Pantern med 4-1. En seger som betyder så oerhört mycket mentalt för Almtuna. Segern var även viktig för tabelläget där man nu ligger på en rätt stabil femteplats. Idag möter man ett Tingsryd som har fyra förluster på sina sex senaste matcher. Tingsryds tre senaste bortamatcher har dessutom slutat med noll poäng. Det är väldigt tight i tabellen, just nu ligger man på en tiondeplats men man kan snabbt rasa nedåt eller skjuta uppåt beroende på poängfördelningen i alla matcher, väldigt tight!

Lagen har mötts tre gånger denna säsong, två gånger har Almtuna vunnit, man förlorade dock på hemmais och känner nog att det är dags att slå Tingsryd hemma och visa att man är det bättre laget för det är man.

Almtuna är det bättre laget som sagt. Det har man visat under säsongen och även i den underliggande statistiken som finns. Tingsryd är exempelvis det laget i serien som släpper till allra flest skott mot egen kasse. Jag tycker att Almtuna, med vind i ryggen från deras förra seger ska vinna detta, det var en seger som krävdes för Almtuna för att dem ska tugga igång igen.

Match: Almtuna - Tingsryd
Spel: Almtuna
Odds: 1.97
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip