Bottenmöte i hockeyallsvenskan under lördagen då Almtuna och Vita Hästen ska göra upp, och här tror jag på en målrik historia.

Almtuna kommer närmast från en 5-0 förlust mot AIK där man hade problem både offensivt och defensivt.
Just det defensiva spelet har varit ett stort problem under säsongen då man tillsammans med Södertälje släppt in flest mål i ligan, närmare bestämt 141 stycken.

Offensivt har man en del problem med målskyttet med det finns några bra spelare i Harlestam, Golovkovs och Hertzberg som bör kunna hota ett defensivt svagt bortalag, och ska man vinna matchen lär det krävas en del mål.

Vita Hästen tog en 4-3 seger efter förlängning mot Västervik senast där Lettiske succespelaren Richards Marenis stod för två mål.
Innan dess fick man dock stryk med 8-2 mot serieledande HV71, och faktum är att man släppt in 22 mål på de fem senaste matcherna.

Precis som hemmalaget så släpper man in en hel del mål vilket gör det svårt att vinna matcher. Man har dock offensivt tidigare nämna Marenis i laget samt Eriksson och Ilestedt i laget, och man bör absolut kunna göra en del mål i matchen.

I säsongens enda möte lagen emellan slutade det med nio mål och då båda lagen visat upp en bristande defensiv under säsongen bör det finnas goda möjligheter till en ny målrik match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip