Almtuna och Vita Hästen ska göra upp för andra gången på två dagar och här har gästerna revansch att utkräva, och man har helt klart vad som krävs att göra det.

Almtuna kommer från just en seger mot kvällens motståndare och det men 3-1. Segern hade dock inte kunnat bärgas utan ett sylvasst målvaktsspel från Andren som räddade 27/28 skott, vilket gav honom en fin räddningsprocent på 96,45%, och han var målvaktsmatchen klart.

I och med segern så skapade man lite andrum ner till de två jumboplatserna samtidigt som man närmade sig tian Tingsryd.
Man har dock gjort 42 matcher vilket är flest av lagen i botten, så läget är fortfarande klart ansträngt i laget.

Vita Hästen är ute efter revansch och här lär man försöka gå ännu hårdare på mål för att göra det svårt mål hemmalagets målvakt.
Man ligger just nu tre poäng bakom Almtuna i tabellen så detta är en viktig match för att inte släppa iväg dem för långt även om man har spelat tre matcher färre.

I truppen finns det skickliga spelare i Marenis, Mackin och Eriksson som gör en hel del poäng för laget och då samtliga blev poänglösa senast så lär de vara spelsugna här, och som lag har man absolut vad som krävs för att utmana Almtuna.

Trots Almtunas seger senast så tycker jag att man blir alldeles för stora favoriter då man inte alls är något stjärngäng, och jag tror att gästerna har goda möjligheter att få med sig poäng från matchen.

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip