Anaheim och Arizona ska göra upp under natten till torsdag och jag har min idé klar i matchen.

Anaheim har hunnit med en match efter uppehållet och då blev det förlust mot San José med 4-2. Man gjorde det bra i sista perioden, men då hade redan San José 4-1 att gå på.
Segrarna kommer inte på beställning för laget och man har bara vunnit 3/10 senaste matcherna.
Man ligger näst sist i conferencen och slutspel lär man inte lösa trots att det är en del matcher kvar i grundserien då man har alldeles för svagt lag.
Spetsen finns i Rakell, Getzlaf och Silfverberg där den sistnämnda är ett frågetecken inför matchen.

Arizona har inte spelat sedan uppehållet och man har fått god tid att träna och analysera de senaste matcherna. Man hade en tuff period innan uppehållet då man bara vann 1/6 matcher, och det är alldeles för svagt för ett lag av Arizonas kaliber. Nu möter man dock ett svagt motstånd, så man bör ha bra chans att ta en efterlängtad seger. Man ligger sjua i conferencen och man har absolut ett lag som kan ta sig till slutspel när vi summerar grundserien.
Truppen är stark med spelare som Hall, Dvorak, Kessel och Keller för att nämna några, så här är man favoriter med all rätt.
Man har sedan tidigare skada på Hayton, och inför matchen är Richardson, Kuemper och Oesterle tveksamma.

Jag tycker Arizona är det klart bättre laget i matchen och med tanke på att vi får odds en bra bit över dubbelt på bortaseger så väljer jag att investera.

Gibson (Unconfirmed) - Raanta (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos Casumo , LeoVegas eller Unibet // TT

This is the stats tab
This is the post tip