Anaheim gästas av Arizona natten till lördag, och här tycker jag att hemmalaget blir rejält överskattade.

Anaheim kommer med två raka segrar i ryggen då man näst senast slog Montreal med 4-2 samt nu senast NJ Devils med 4-0, så man kommer till matchen med en positiv känsla.
Hittills har man vunnit 4/11 matcher, något som ändå får ses som okej då man trots allt tillhör ett av de sämre lagen i ligan, och här blir man alldeles för överskattade i mina ögon.

Man har en bra backuppsättning med spelare som Shattenkirk, Lindholm och Fowler för att nämna några samtidigt som det finns kvalitet i unga spelare som Zegras, Steel och Terry.
Till denna matchen ser man dock ut att fortsatt klara sig utan spelare som Rakell och Silfverberg, och det är tunga avbräck.

Arizona har öppnat säsongen på ett makalöst uselt sätt då man efter tio matcher bara tagit en enda poäng, och den kom borta mot Buffalo, vilket betyder att man fortsatt inte vunnit en match.
Nu senast mötte man riktigt bra motstånd i Philadelphia där det blev en ny förlust, och siffrorna skrevs till 3-0.
Det stora problemet har varit målproduktionen då man bara gjort 13 mål, och då är det inte lätt att vinna matcher.

Man har spelare som Gostisbehere, Kessel, Keller och Chychrun i laget och även om den sistnämnda fortsatt är poänglös så finns det ändå en del kvalitet i truppen, och trots en del avbräck så tycker jag att man blir alldeles för underskattade här.

Anaheim kliver in i matchen som stora favoriter i matchen och det är något jag tycker är fel då det inte skiljer så mycket på trupperna, och jag tror gästerna kan stå upp bra i matchen.

Gibson (Unconfirmed) - Vejmelka (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 och jag investerar 2u // TT


This is the stats tab
This is the post tip