Nattens enda match i NHL bjuder Anaheim och Boston på, och en tuff uppgift väntar för hemmalaget.

Anaheim tillhör ett av ligans svagaste lag och man kommer att slåss i botten, inget snack om den saken.
Det har blivit en seger och tre förluster hittills och nu senast förlorade man mot Arizona med 2-1, vilket säger en del om kvaliteten på truppen.

Svenske Leo Carlsson gjorde debut mot Dallas och det blev mål direkt, och det ska bli spännande att följa honom.
Man satte honom direkt i förstakedjan med Terry och Zegras, och i de två nämnda spelarna samt McTavish finns det kvalitet.
Tar man en titt på truppen så ser den dock allt annat än stark ut, och då man också har en del avbräck så bör man få det väldigt tufft här trots att gästerna fått kort vila inför.
Killorn och Lundeström saknas samtidigt som ett par spelare är frågetecken.

Boston vinner på ren kvalitet

Boston har gjort en fin säsongsinledning då man har öppnat med fyra raka segrar där man senast slog LA Kings med 2-4, och defensivt ser man bra ut.
Med tanke på att man har både Ullmark och Swayman att tillgå så är det inte förvånande då man har en urstark målvaktssida, förmodligen den bästa i ligan.

Inför säsongen har man blivit av med tunga namn offensivt i Bergeron, Krejci, Hall och Bertuzzi vilket lämnar stora hål framåt. Som tur är har man kvar namn som Marchand, Pastrnak och DeBrusk samtidigt som Van Riemsdyk anslutit, men helt klart ser offensiven betydligt tunnare ut, och det är defensiven som är lagets styrka.

Anaheim kommer få en tuff säsong och även om Boston fått kort vila inför matchen så ska man kunna reda ut det ändå, och jag går på bortaseger i matchen.

Gibson (Unconfirmed) - Swayman (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip