Anaheim Ducks - Calgary Flames

Goalies: Gibson (probable) vs Smith (probable)

I natt hittar jag ett spel i en av mina absoluta favorit-matchups. Nämligen mellan Anaheim Ducks och Calgary Flames. Ni som följt mig ett tag vet att jag brukar reka denna matchup, och ni vet nog också varför.

Anaheim Ducks är enligt mig det klart bästa laget i Pacific Divison. Laget tog sig till Conference Final förra året där man föll mot ett formtoppat Nashville Predators. Annars kändes det verkligen som Ducks hade något spännande på gång. I år har man ett minst lika bra lag på papperet och jag tror verkligen man kommer utmana om cupen i vår. Man har inlett säsongen med att vinna mot Arizona Coyotes med 5-4 men man föll senast mot Philadelphia Flyers med 3-2 efter OT. Laget är enligt mig ett vanligtvis väldigt hemmastarkt lag, vilket man bevisade förra året med ett record på 29-8-4 inne i Honda Center.

Calgary Flames är ett klart spännande lag i år där jag mest ser i fram emot att se hur målvakten Mike Smith kommer prestera, nu när han är i ett lag med ett av ligans bästa försvarsspel. Man inledde säsongen med att bli nollade mot Edmonton Oilers, men man tog revansch senast då man vände ett 0-2 underläge mot Winnipeg Jets, till att komma tillbaka och vinna med hela 6-3. Detta är såklart ett styrketecken!

Säkerligen kommer folk kommentera Ducks skadeläge, men efter rapporter ska Getzlaf vara tillbaka i lineup efter att deltagit på morgonens träning. Saknas gör Kesler, Eaves, Lindholm, Ritchie och Vatanen som såklart är tunga avbräck, men hur som helst vet ni att det finns en statistikfaktor i denna matchup som inte går att frångå. Calgary Flames har OTROLIGT svårt att vinna inne i Honda Center. Man har helt enkelt inte vunnit inne i Honda Center sedan 26/4-06. Laget har 7 förluster i rad och förlorat de 13/14 senaste inbördes mötena mellan lagen. Jag tror med tanke på Ducks förlust senast och revanschlust + hemmais gör att Flames återigen kommer få det riktigt tufft i natt.

Jag kommer därför spela

Match: Anaheim Ducks - Calgary Flames
Spel: 1 money line
Odds: 1.76
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip