Anaheim och Chicago ska göra upp i en match där jag tror mest på hemmalaget.

Anaheim kommer med två raka segrar inför denna matchen då man slagit Winnipeg med 7-4 samt Vancouver med 2-1 efter förlängning.
Båda segrarna har kommit på hemmaplan och där har man varit klart mycket bättre än på resande fot. Sju hemmamatcher har man hunnit med att spela, och man har vunnit sex av dessa då det bara är Calgary som lyckats avväpna laget. Så klar fördel att spela på hemmaplan här.

Chicago är b2b då man mötte LA Kings natten till söndag. Matchen började 03:30 och det dröjde till förlängningen innan matchen avgjordes, och man fick se sig besegrade. Nu är det match klockan 02:00 och det bör vara en hel del trötta ben här. Årets upplaga av laget är inte skrämmande och det ska mycket till om man ska kunna nå slutspel denna säsong.
På bortaplan har man bara tagit en poäng på fyra matcher där man gjort sex mål, och då är det svårt att vinna sina matcher.

Anaheim trivs bra på hemmaplan och med tanke på att Chicago är b2b och hade en lång match senast så ska hemmalaget vara piggare, och jag tror på hemmaseger här.

Gibson (Unconfirmed) - Lehner (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip