Anaheim Ducks - Calgary Flames

Goalies: Gibson (probable) vs Elliot (probable)

Anaheim har äntligen fått igång spelet och man fick islossning senast mot Arizona Coyotes. Man slaktade Coyotes från minut ett redan efter första perioden hade man en 3-0 ledning. Efter detta spelade man mer eller mindre av matchen genom att fortsätta mala på och slutresultatet skrevs till 5-1.

Calgary Flames har det rätt tufft nu och man föll stort senast mot LA Kings. Kings dominerade matchen från start och då man lyckades göra två sena mål i första perioden tog det mer eller mindre slut på Flames energi. Kings vann tillslut matchen med klara 5-0 och Flames har fortsatt svårt mot divisionslagen som man är 1-3-1 mot i år.

Ni som följer NHL vet vad jag kommer spela i den här matchen. Alla typer av spel på Ducks är autoplay. Ni vet att jag gillar statistik till viss del och just den här matchen är det något speciellt med. Ducks har nämligen slagit Flames över 20 gånger i rad på hemmais och man har gjort Ö 2.5 mål i 22 raka möten. Ja visst är sviter till för att brytas men när vi har såhär enorm statistik på vår sida måste man spela allt över 1.50…

Jag tvekar inte och nattens spel blir alltså

Anaheim Ducks Ö2.5 mål @ 1.617 med 5/7 units hos Pinnacle Sports

Även Ducks FT eller Hcp -1.5 funkar för den som hellre fixar det. Anledningen till att jag väljer Ö2.5 mål är att jag ändå tänker mig att Flames inte blir nollade igen och bör göra 1 eller 2 mål. Då kommer de oavsett krävas 3 mål för vinst.