Svaga Anaheim ställs mot Connor McDavids Edmonton natten till torsdag, och här tror jag på bortaseger.

Anaheim följde upp sin 2-0 seger mot Dallas med en seger mot San José efter förlängning med 5-4, en match där talangen McTavish var inblandad i fyra av målen.
Senast kom man dock ner på jorden rejält då ett tufft Boston kom och körde över laget där siffrorna skrevs till 1-7. Just defensiven har varit ett stort problem under säsongen, och mot ett spetsigt Edmonton lär man knappast få det enkelt i egen zon.

Framåt finns det skills i Terry, McTavish och Zegras som säkerligen kommer skapa lägen i matchen. Man har dock varken samma spets eller bredd som gästerna, något jag tror blir avgörande i matchen.
Drysdale, Grant, Lundeström och Jones förväntas samtliga missa matchen.

Edmonton har en skyhög spets i truppen då både McDavid och Draisaitl finns i laget, spelare som ligger etta och tvåa i den totala poängligan, och de kan vinna matcher på egen hand. Samtidigt har man både Hyman och Nugent-Hopkins som sett bra ut och kan kliva fram, så offensivt är man urstarka.

Ser man till de fem senaste matcherna så har det bara blivit en seger, men förlusterna har kommit mot Winnipeg, Seattle, Colorado och LA Kings, så här ställs man mot klart svagare motstånd.
Man har även revansch att utkräva då man förlorat lagens enda möte mot varandra under säsongen trots ett skottövertag på 49-17, så jag räknar med ett påkopplat Edmonton här.
Kane och Murray förväntas missa matchen.

Anaheim är ett av ligans svagaste lag och efter storförlusten senast så bör man inte få det enklare då ett spetsigt Edmonton kommer på besök, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Gibson (Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip