Natten till lördag bjuds vi på bottenmöte mellan Anaheim och LA Kings, och här har jag en idé.

Anaheim kommer från seger mot just LA Kings på bortaplan där man vände ett 2-0 underläge till 2-3. Detta var lagets första seger på de sex senaste matcherna, så det var nog skönt att bryta den negativa trenden.
Säsongen hittills har dock varit riktigt svag då man ligger sist i divisionen, och allt talar för att man även kommer sluta som jumbo.

Nu är det hemmaplan som gäller och där har man haft det otroligt tungt under säsongen då man bara vunnit 5/26 matcher på hemmaplan. Man har också bara vunnit två matcher under ordinarie tid, och det är en riktigt svag siffra.

Skadeläget är även det tungt då man har spelare som Lindholm, Silfverberg, Henrique, Rowney och Milano borta samtidigt som Manson och Welinski är tveksamma, och här är känslan att man får det tufft.

LA Kings ligger näst sist i divisionen, och man håller precis som hemmalaget än rätt svag nivå.
Nu senast förlorade man med 2-3 mot Anaheim där man ändå gjorde en bra match, och här är man vara ute efter revansch.

Truppen håller som sagt en rätt svag nivå, och det är något man också sett under säsongen.
Det finns dock spelare som Kopitar, Brown, Iafallo, Doughty och Athanasiou, och det är spelare som fortfarande håller en bra nivå.
Till skillnad från hemmalaget så har man också ett bra skadeläge då man ser ut att enbart få klara sig utan Luff, men det är inget som påverkar truppen.

Här är det bortaplan som gäller men man har gjort det rätt bra på resande fot under säsongen då man vunnit 9/22 matcher, och när man nu ställs mot ett skadedrabbat hemmalag så bör man kunna ta revansch efter förlusten senast.

Anaheim har bekymmer med en hel del skador i laget och då man ställs mot ett LA Kings med ett klart bättre skadeläge så tror jag att man får det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Gibson (Unconfirmed) - Quick (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip