Bottenlaget Anaheim står inför en tuff uppgift då man tar emot LA Kings hemma i Honda Center, något som bör bli för tufft.

Anaheim är nästjumbo i conferencen och man har bara Chicago bakom sig i tabellen, så man har gjort en svag men ändå förväntad säsong.
På slutet har man även sett otroligt usla ut då man förlorat de tre senaste matcherna, och det med 3-6, 7-2 och 3-7, vilket betyder 20 insläppta mål, så bakåt läcker man rejält.

Offensivt finns det en del spännande namn i Zegras, McTavish och Henrique. Man har dock ett avbräck i Terry som är tvåa i den interna poängligan, så man har även problem offensivt, och här bör man inte räcka till mot ett klart bättre LA Kings.
I övrigt förväntas Vaakanainen, Drysdale och Kirkland saknas samtidigt som Stolarz är tveksam.

LA Kings gör en riktigt bra säsong hittills då man ligger på en fin femteplats i conferencen, och man är före lag som Minnesota, Colorado och Calgary.
Man kommer till matchen med två fina insatser i ryggen då man slagit Pittsburgh med 6-0 samt senast Buffalo med 5-2, och sett till de sex senaste matcherna har man bara missat att ta poäng i en av dessa.

Man ser mer och mer ut att vara ett lag för slutspel och med Fiala, Kempe, Arvidsson, Kopitar och Doughty i truppen så finns det gott med kvalitet, och gör man en likande insats som på slutet ska det räcka till en ny seger då motståndet är betydligt enklare här.
Grundström saknas samtidigt som Vilardi är ett frågetecken.

Anaheim har en av ligans svagaste trupper vilket även syns på tabellen och mot ett klart bredare LA Kings bör man få det tufft med tanke på insatserna på slutet, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Gibson (Unconfirmed) - Copley (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip