Bottenlaget Anaheim tar emot Minnesota natten till torsdag, och här ska det råda klasskillnad då gästerna är det klart bättre laget.

Efter två raka segrar togs Anaheim ner på jorden igen då det blev förlust med 4-1 mot LA Kings, en match hemmalaget hade full koll på.
I tabellen ligger man näst sist i conferencen och efter 33 matcher har man bara tagit nio segrar. Dessutom har bara tre segrar kommit på ordinarie tid, vilket är helt otroligt svaga siffror.

Man har några talanger i laget i form av Zegras och McTavish i laget samtidigt som Terry och Strome håller bra klass. Överlag är truppen dock väldigt svag, speciellt defensivt då man läcker rejält bakåt. Det finns även målvaktsbekymmer i truppen då man saknat två målvakter på slutet och de är fortsatt osäkra här, och med tanke på att man spelade match natten till onsdagen så bör inte Dostal ställas i kassen, något som kan öppna för NHL-debut för Eriksson-Ek.
Drysdale och Lundeström saknas samtidigt som Gibson, Grant, Jones och Stolarz är tveksamma.

Minnesota kommer med formen på topp då man senast tog en 4-2 seger mot Ottawa, vilket innebar femte raka segern. Ser man på tabellen ligger man på en sjätteplats i conferencen, och man är ett lag som ska tillhöra toppen av tabellen.
Nu är det bortaplan som gäller här vilket är ett litet minus. Man möter dock ett klart överkomligt motstånd, så man ska ha goda chanser att lösa uppgiften.

I laget har man en glödhet Zucarello som gjort fem mål på de tre senaste matcherna samtidigt som han gjort tio poäng på dem den senaste, så där har man ett formkort. Tillsammans med spelare som Kaprizov, Hartman, Boldy och Eriksson-Ek så finns det klart mer kvalitet än hos hemmalaget, och man bör vara numret större.

Anaheim ligger som väntat i nedre delen av tabellen och nu när ett formstarkt Minnesota kommer på besök så bör man få det riktigt tufft, och jag går på bortaseger i matchen.

Dostal (Unconfirmed) - Fleury (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip