Speltips: Anaheim - New Jersey

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2018-03-19 02:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 2.03
Tips: 1
Anaheim Ducks - New jersey Devils

Goalies: Gibson (probable) vs Schnieder (probable)

Anaheim Ducks spelar i natt sin tredje raka hemmamatch och laget som spelat väldigt stabilt de tidigare två hemmamatcherna har en ny nyckelmatch att vänta. Just nu ligger Anaheim utanför slutspel då man är just bakom Dallas Stars som innehar sista Wild Card platsen för tillfället. Det innebär att en vinst är högst nödvändig för Ducks i natt. Laget har som sagt varit riktigt stabila på hemmais och har 2 raka vinster i ryggen. Senast slog man Detroit Red Wings med klara 4-2 i en match där man gjorde det som krävdes. Ducks låg aldrig under i matchen utan gjorde 1-0, 2-1 samt 3-2 innan Ryan Kesler satte spiken i kistan med sitt 4-2 mål.

New Jersey Devils spelade igår mot Los Angeles Kings i en match som på förhand Kings var klara favoriter i. Kings inledde även matchen klart bäst och dominerade spelet i första perioden, men slarv i PP gav snabba Michael Grabner möjligheten att sätta 0-1 med en man mindre på isen. Ett läge kan konverterade på. Efter det fick Devils medvind och kunde göra 0-2 trots stort spelövertag från Kings. Keith Kinkaid hade en riktigt bra match då man rädda många svåra skott från hemmalaget och var huvudanledningen till att Devils kunde hålla undan och vinna matchen med 3-0. Viktiga poäng för laget som är ute på den tuffa Pacific bortaresan.

I natt är alltså Devils B2B vilket alltid är tufft för ett lag. Roadtrip i Pacific division brukar vara en tuff uppgift för samtliga lag från Eastern, men Devils har gjort det riktigt bra såhär långt med vinster över Vegas, Preds och nu senast Kings. Dock måste jag säga att man spelmässigt inte höll någon hög nivå igår och man hade tur att sin målvakt storspelade. I natt förväntar jag mig att man är aningen lite tröttare och med troligtvis Schnierder i mål som inte haft en sån bra form på slutet bör ett Anaheim Ducks som måste vinna för att slå sig in på slutspelsplats ha riktigt bra chans att ta 2 poäng. Anaheim har dessutom vunnit 6/10 senaste mötena och har inte förlorat mot Devils på hemmais sedan 2013.

Jag gillar vad jag sett av Ducks på slutet och trot laget löser seger efter 60 minuter och spelar därför

Match: Anaheim Ducks - New Jersey Devils
Spel: 1
Odds: 2.03
Insats: 3/7u
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!
  Anaheim - New Jersey
Spela på Speltips Anaheim - New Jersey
hockeystick - 18 Mars 2018 - 18:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar