I Honda Center väntar match mellan Anaheim och NJ Devils, och här ska gästerna ses med bäst vinstchans.

Anaheim besegrade bottenlaget San José senast med 4-6 vilket även innebar att man bröt en tre matcher lång förlustsvit. Det var dock ingen promenadseger då 4-6 målet kom i öppen kasse, så det var match hela vägen.
Matchen spelades även natten mot fredag så b2b är ett minus, speciellt då gästerna fått några dagars vila.

Gibson vaktade buren i matchen och det gör att Dostal lär starta, vilket är ett klart minus. Ser man på truppen så är det inte heller något som skrämmer även om det finns några intressanta namn i Carlsson och Henrique. Det ska även nämnas att både Zegras och Terry sakandes senast där Terry är dtd, så frågetecken finns även på skadesidan.
I övrigt förväntas McGinn och Luneau saknas.

NJ Devils i grunden betydligt starkare

NJ Devils säsong hittills är ingen som går till historien då man fortfarande är utanför slutspelsplats, något man inte trodde inför. Det är dock inte många poäng upp så sista delen av grundserien gäller det att verkligen visa att man är bättre än så.
På slutet har man tagit två segrar på fem försök, och det mot liknande motstånd som väntar nu, dvs bottenlag.

Bortaplan ser jag inte som något större hinder här och samtidigt möter man ett b2b Anaheim, så förutom att man har en betydligt bättre trupp med Bratt, Hughes och Hischier så lär man även komma ut piggare till matchen, och jag tror man bara är bäst här.
Foote, Bastian, McLeod och Hamilton förväntas missa matchen.

Anaheim håller betydligt sämre klass än NJ Devils som dessutom måste börja plocka poäng, och här tror jag gästerna är numret för stora.

Gibson (Unconfirmed) - Daws (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip