Nattens enda match står mellan Anaheim och NY Islanders, och ett formtoppat bortalag ska ses med goda chanser.

Anaheim slog Ottawa näst senast med 2-1, ett Ottawa som haft otroligt svårt att vinna matcher, vilket sju raka nederlag visar.
Nu senast vägde man för lätt mot topplaget Dallas där siffrorna skrevs till 2-6, och nu är det återigen ganska tufft motstånd som väntar.

Man har blivit av med Henrique och Drysdale under säsongen och det är spelare som tillförde en hel del i truppen. Skador på Carlsson, Luneau, Zegras och McGinn stör också, och med tanke på att truppen håller en svag nivå så kan det bli tufft här.

NY Islanders form avgör

NY Islanders slåss om slutspel och just nu är man utanför slutspel, men man är allt annat än avskrivna, men då måste sådana här matcher vinnas.
Inför denna matchen har man tagit fler ska segrar där man bland annat slagit Dallas och Boston, så man är inne i en fin period.

Man har inte den mest stjärnspäckade truppen men det finns trots alls kvalitet i Barzal, Horvat, Lee och Nelson. På backsidan finns det även starka namn, så Anaheim är ett lag man ska kunna besegra, speciellt med tanke på att skadeläget också är ljust då bara Mayfield och Bortuzzo saknas.

Gibson (Unconfirmed) - Varlamov (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip