Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins

Goalies: Gibson (probable) vs Murray (probable)

Toppform mot bottenform om man kan uttrycka sig så. I natt gästas NHLs formsvagaste lag Anaheim Ducks av ett av ligans absolut formstarkaste lag Pittsburgh Penguins. Frågan är om Ducks kan bryta sin förlustsvit mot detta stekheta Pittsburgh?

Anaheim Ducks har det fortsatt enormt tufft just nu och spelet för Ducks finns verkligen inte där. Man har problem speciellt offensivt där man knappt skapar några målchanser mot lagen och inte ens mot Ottawa Senators senast kunde man få in mer en 1 mål. Detta var dock en 1-0 ledning som man hade hela vägen till slutet av matchen innan Sens fick in en sen kvittering. Matchen gick till övertid där det var Senators som vann coinflipen och tog extrapoängen och var också laget som bröt sin 8 matcher långa förlustsvit. I och med förlusten för Ducks förlängdes deras förlustsvit till hela 9 raka förluster och laget osar förlorarmentalitet just nu.

Rena rama motsatsen är det nattens motståndare Pittsburgh Penguins. Topplaget från Metropolitan division flyger fram och har verkligen hittat formen igen. Laget är 9-1-0 senaste 10 matcherna och har fortfarande inte förlorat en match sedan Matt Murray kom tillbaka från sin skada. Han är 8-0-0 i sina starter sedan skadan och senast mot Florida Panthers hade man total lekstuga när man vann komfortabelt med 5-1. Murray var riktigt stabil och laget tycks hitta sina offensiva kvaliteter igen. Det finns inte mycket att klaga på hos Penguins just nu och laget är endast 4 poäng bakom Capitals i divisionen.

Om vi tittar på dessa två lag så tycker jag det är som att jämföra himmel och jord. Ena laget osar loser och radar upp förluster. Man har enorma problem offensivt och skapar knappt några målchanser i sina matcher. På andra sidan har vi ett stekhett lag som hittat formen och har kört över allt och alla senaste tiden. Senast lagen möttes vann dock Anaheim oväntat och helt osannolikt sett till matchbilden då Penguins tappade en komfortabel 2-0 ledning i första perioden till 2-4 i tredje perioden. Räkna med att man är revanschsugna här att visa vilket lag som är bäst. Nej tycker att så länge inte Penguins kommer till Anaheim och ställer in skorna så ska man bara ha bra chans att köra över detta formsvaga Ducks. Därför kommer jag i natt spela

Match: Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins
Spel: 2
Odds: 2.17
Insats: 4/7u
Bolag: Unibet , LeoVegas , 888sport
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip