Anaheim Ducks - San Jose Sharks

Goalies: Gibson (probable) vs Jones (probable)

Tuff match i Pacific divison i natt när rivalerna Anaheim Ducks och San Jose Sharks ställs mot varandra för andra gången den här säsongen. Ducks vann oväntat i första mötet med klara 5-2 och nu är frågan om ett San Jose Sharks som äntligen hittat spelet kan ta revansch?

Anaheim Ducks är ett lag som jag inför denna säsong varit väldigt kritisk kring. Detta har man mer eller mindre bekräftat då man inlett den här säsongen oerhört svagt, och även om man till en början hade en del skador så har spelet inte varit speciellt mycket bättre sedan nyckelspelarna kommit tillbaka. Trots svagt spel så tog Ducks ett par vinster i början av säsongen men nu börjar effekten av inkonsekventa prestationer visa sig. Laget står på fyra raka förluster och spelet har varit under all kritik. Senast föll man mot klart mot Dallas Stars på bortais, men man kunde förlorat ännu större. Ducks hade otroligt svårt att hänga med Stars offensiva snabba spel och släppte till många skott och farliga lägen. Ryan Getzlaf stod för två mål för Ducks del men i övrigt en riktigt svag prestation av hela laget.

San Jose Sharks har äntligen börjat hitta spelet och efter en tveksam inledning på säsongen börjar man nu mer och mer se ut som det topplag som jag målat upp de som detta året. Man radade upp 3 raka vinster och en starkt mirakelvänding efter att man dessförinnan spelat som en berg och dalbana. Enligt mig börjar Sharks få en jämnare nivå i spelet, och även om man föll mot Carolina Hurricanes i en tuff bortamatch senast fanns det många positiva saker att ta med sig därifrån. Målvaktsspelet är enligt mig den största frågan då Martin Jones inte alls sett lika stabil ut som han gjorde förra säsongen. Senast mot Canes kanske man borde utnyttjat sin position bättre, då man tidigt tog en 0-2 ledning i matchen och hade även 1-3 innan Canes tog över och hittade både en reducering och kvittering. Matchen till straffar där det som sagt kan gå hur som helst och denna gången gick Canes segrande ur striden.

Till nattens match så tycker jag vi har ett lag på uppgång mot ett lag som har stora problem med att få spelet att fungera. Lite tvärtom senast de lagen möttes då det var ett Sharks som hade stora spelproblem medan Ducks hade en fin vinstsvit i ryggen. Sharks är enligt mig ett betydligt mer komplett lag och nu när man börjat hitta spelet tror jag det finns stora chanser till att man får revansch mot sina rivaler. Jag kommer därför spela

Match: Anaheim Ducks - San Jose Sharks
Spel: 2
Odds: 2.19
Insats: 4/7u
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip