Bottenmöte i NHL när Anaheim tar emot San José under natten till lördag, och jag tror klart mest på bortaseger.

Anaheim stod för en skräll senast då man slog Dallas med 2-0 där målvakten Gibson blev stor matchhjälte.
Just att man höll nollan var förvånande då man under säsongen haft rysliga problem defensivt då man släpper in fyra mål per match i snitt, och man här det laget som släppt in flest mål.
Innan dess åkte man på två raka förluster där man släppte in tio mål, så även om man höll nollan så har man inte fått ordning på defensiven.

Man har samtidigt problem offensivt då man gör väldigt få mål framåt, och trots att det finns spelare som Terry, McTavish och Zegras så är truppen väldigt svag, och man bör få problem även här trots att motståndet inte är det bästa.
Drysdale och Lundeström saknas samtidigt som Grant och Jones är tveksamma.

Efter tre raka förluster så tog San José en skön seger borta mot Chicago med 2-5, och även om motståndet höll låg klass så är det inte mycket tuffare här.
Säsongen har inte varit bra då man bara vunnit 12/39 matcher, men förväntningarna har heller inte varit höga på laget.

I laget har man Erik Karlsson som gjort en lysande säsong med sina 53 poäng hittills och tillsammans med spelare som Hertl, Couture, Meier och Barabanov så finns det en del kvalitet i truppen, och jag håller laget som det bättre i matchen.
Kunik saknas samtidigt som Nutivaara är tveksam.

Anaheim har haft stora problem både offensivt och defensivt under säsongen och även om motståndet är svagare nu än senast så tror jag man får svårt att plocka en ny seger, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Gibson (Unconfirmed) - Kahkonen (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip