Natten till måndag ska Anaheim ta emot Seattle hemma i Honda Center, en uppgift som känns tuff med tanke på hur man presterat hittills.

Anaheim har gjort en urusel säsong såhär långt då man efter 21 matcher bara tagit sex segrar, och poängmässigt är man svagast i hela conferencen.
Det ska även noteras att enbart en match vunnits på ordinarie tid, ja ni såg rätt, och den kom näst senast mot NY Rangers där dock målvakten Gibson räddade laget.

Ser man på truppen så är den ett begränsad då man förutom ett par namn i Zegras, Terry och Strome ser rätt svaga ut. Man har även haft en del tunga skador på Comtois, Drysdale, Grant och Klingberg, så truppläget är inte bra även om det finns chans att någon är tillbaka till denna matchen, och känslan är att man får det tufft här.

Seattle har varit en klar överraskning i mina ögon då man gjort en riktigt fin säsong, och man ligger på en fin tredjeplats i conferencen. Det har blivit tolv segrar på 20 matcher där man även har ett fint bortafacit med sex segrar på åtta matcher, så man gör det bra både på hemmais och resande fot.
Nu senast kommer man från en stark 2-4 seger borta mot självaste Vegas, ett lag som är klart vassare än Anaheim, och man vann helt rättvist.

Truppen har inte de stora namnen som många lag har, men man har fått ihop gruppen på ett bra sätt och ser man i laget så finns spelare som Burakovsky, Wennberg, Beniers, Schwartz och Eberle för att nämna några, och man kommer med formen på topp till matchen.
Driedger missar matchen samtidigt som Donskoi är tveksam.

Av det Anaheim visat upp hittills under säsongen så är det inte mycket som talar för seger då ett formstarkt Seattle kommer på besök, ett lag som även trivs bra på bortais, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Gibson (Unconfirmed) - Jones (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip