Anaheim Ducks - St Louis Blues

Goalies: Gibson (probable) vs Allen (probable)

Slutspelsjagande St Louis Blues gästar i natt svaga Anaheim Ducks i hoppet om att bryta sin två matcher långa förlustsvit och hitta tillbaka till det vinnande spåret igen och formen som man hade för någon vecka sedan.

Anaheim Ducks, laget som gått från toppen till botten. Laget som förra säsongen såg så bra ut och hängde med hela vägen in i slutspel har denna säsong floppat totalt och man ligger på en svag sjundeplats i divisionen endast usla LA Kings bakom sig. Slutspel ska mycket till och laget måste få med sig något mirakel om det ska ske. Trots att har man plockat två fina segrar och man vann senast igår mot ett formstarkt Arizona Coyotes med 3-1 i en tajt match där tillslut Ducks stack ifrån i tredje perioden. Ryan Miller visade rutin och var lugnet själv. Powerplay visade sig nyckeln för Ducks där man tog vara på två chanser i tredje vilket fällde avgörandet.

St Louis Blues har gjort ett rejält ryck och efter en svag start på säsongen där man knappast visade upp ett playoff lag har man tänt till rejält senare halvan på säsongen. Man var länge NHLs formstarkaste lag och radade upp 10+ segrar i rad innan man nu lite oväntat åkt på två raka förluster. Laget har gått från en osannolik jumboplats till inne i slutspel för tillfället, men det är enormt jämnt mellan flera lag vilket betyder att varje match för Blues nu är enormt viktiga. Senast mot Dallas Stars, en divisionskonkurrent som är i liknande sits kom man aldrig upp i nivå och nu är det viktigt att man visar att man är här för att kriga.

St Louis har alltså en enormt viktig match i natt och man ställs mot ett B2B Anaheim Ducks som trots två raka segrar i ryggen inte är samma Ducks som man varit. Tycker Blues är rätt klara favoriter här med lite tröttare ben i Ducks. Jag kommer därför spela

Match: Anaheim Ducks - St Louis Blues
Spel: 2
Odds: 1.94
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas , 888sport , Unibet
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip