I Honda Center ska Anaheim och Tampa Bay göra upp natten till torsdag, och här ska det finnas goda chanser till mycket mål.

Anaheim öppnade säsongen med en seger efter förlängning i en målrik match som slutade 5-4.
Därefter har man fem raka nederlag där man också bara tagit en enda poäng, så inledningen har inte alls varit bra.
Nu senast blev det 5-1 mot Detroit där man blev straffade tre gånger i special teams, så till denna matchen gäller det att minimera utvisningarna.

Hittills har fem av de sex matcherna slutat med minst sex mål och själva har man släppt in 28 mål, vilket blir ett snitt på över 4,5 mål per match, och här lär det återigen bli tufft då det finns bra spets hos gästerna.
Man möter dock ett Tampa Bay som är b2b och då det trots allt finns lirare i Zegras, Terry, McTavish och Strome som är vassa framåt så bör man kunna hota ett något slitet bortalag.
Vaakanainen och Carrick saknas.

Tampa Bay spelade match natten till onsdag där det blev förlust med 4-2 mot LA Kings, och svenske Adrian Kempe gjorde ett mål för hemmalaget.
Säsongsinledningen har varit lite sisådär då man bara tagit sex poäng på de sju inledande matcherna, och givetvis förväntar man sig klart mer från laget.
Det har dock varit klart flest bortamatcher då fem av matcherna varit på resande fot, men två segrar imponerar inte.

Senast vaktade stjärnmålvakten Andrei Vasilevski kassen vilket tyder på att man ställer Brian Elliott i buren denna matchen, vilket är ett klart minus då han inte alls är på samma nivå.
Offensivt finns det gott om spets i Stamkos, Point, Kucherov och Killorn, och ska man vinna matchen lär det krävas en del mål framåt.
Bogosian och Cirelli förväntas missa matchen.

Anaheim har visat upp en svag defensiv men samtidigt möter man ett Tampa Bay som är b2b, något som bör kunna öppna upp för en målrik tillställning, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Gibson (Unconfirmed) - Elliott (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u.

This is the stats tab
This is the post tip