I Honda Center ska bottenlaget Anaheim ta emot Tampa Bay, och här ska man inte räcka till.

Anaheim bröt en förlustsvit på sju matcher senast då man vann med 4-0 på hemmais. Motståndet bjöd dock Chicago på, ett lag som är nästjumbo i conferencen, så att man kunde vinna den matchen imponerar inte särskilt mycket, och nu är det ett helt annat motstånd som väntar.

För lagets del kommer det inte bli slutspel så de resterande matcherna kommer inte ha mycket betydelse, så motivationen lär knappast vara på topp.
Gudas och Zegras saknas så skadelistan är inte lång och även om det finns en del kvalitet framåt så är man inte lika starka som gästerna, och risken är stor att man åker på en förlust direkt.

Tampa Bay det klart bättre laget

Tampa Bay hade fem raka segrar inför senast där man hade slagit lag som Florida, NY Rangers och Vegas, så det har inte varit några bluffsegrar.
Nu senast föll man dock mot LA Kings borta med 4-3 efter förläning där man dock gjorde en bra insats, och det var heller ingen lätt bortamatch som väntade.

I laget har man poängligaledaren Nikita Kucherov som gjort 123 poäng på 69 matcher, och jämför man det med Anaheims poängkung Vatrano så har han gjort 51 poäng, vilket inte ens är hälften så mycket poäng.
Man har även Point, Hedman, Stamkos och Hagel, så det finns klart mer kvalitet än hos hemmalaget, och jag tror man studsar tillbaka direkt.
Sergachyov saknas i matchen.

Dostal (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos svenskaspel
This is the stats tab
This is the post tip