Natten bjuder på match mellan Anaheim och Vegas, och här tror jag klart mest på gästerna.

Anaheim kommer från en 4-1 förlust borta mot LA Kings i en relativt jämn match, men man hade svårt att få in puckarna, och det mycket tack vare en bra spelande Calvin Petersen i hemmalagets kasse.
Innan dess så blev det två raka förluster mot just Vegas på hemmais, så formen är inte på topp, och det måste den vara om man ska ha en chans mot Vegas.

Kikar man på truppen så håller den en svag nivå och det är ingen tillfällighet att man är jumbo i divisionen, och det är ytterst få spelare i laget som sticker ut.

Nu är det hemmaplan och där har man varit riktigt svaga då man bara vunnit 5/25 matcher, en siffra som är direkt usel.
Till denna matchen kommer man även med sju raka förluster på hemmais, och här är det en stor risk att den sviten förlängas.
Man saknar även Silfverberg i denna matchen så truppen är helt klart försvagad då man även saknar spelare som Lundeström, Lindholm, Milano och Rowney.

Vegas ser riktigt formstarka ut för dagen då man kommer till denna matchen med åtta raka segrar, och flera av segrarna har tagits med klara siffror.
Nu senast slog man San José med 5-2 på hemmais där Marchessault blev stor matchhjälte då han gjorde fyra poäng i matchen, så det mesta framåt kretsade kring honom.
Säsongen hittills har även varit riktigt bra då man leder divisionen före lag som Colorado, Minnesota och St Louis.

Kikar man på truppen så är den urstark då spelare som Marchessault, Stone, Karlsson, Pacioretty och Theodore finns i laget.
Man har även ett riktigt starkt målvaktspar i Lehner och Fleury, så som lag är man helt kompletta.

Här är det bortais som gäller men det har man visat att det inte är några problem då man vunnit 15/22 matcher på resande fot, och här bör man visa sig starkast i matchen.
Saknas gör Kolesar, Brown och Reaves samtidigt som Smith är tveksam.

Anaheims trupp är en av seriens svagaste och då man ställs mot ett av ligans bästa lag så bör man få det alldeles för tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Gibson (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip