Bottenlaget Anaheim tar emot slutspelsjagande Winnipeg natten mot fredag, en match som kan bli tuff för hemmalaget.

Anaheim har inte haft någon rolig säsong då man slåss i botten av tabellen, och efter 71 matcher har man bara tagit 56 poäng. Dessutom läcker man enormt bakåt då inget lag släppt in fler mål i ligan.
Nu senast hade man inte en chans mot Calgary där det slutade 1-5 och spelmässigt var man inte i närheten, och nu är motståndet inte mycket enklare.

Just defensiven ser ritkigt svag ut och ska man kunna vinna matcher krävs det oftast att man gör en hel del mål i matcherna. Med spelare som Terry, Zegras och McTavish finns det en okej offensiv, men man är en bra bit ifrån gästernas kvalitet, och man bör få det svårt mot ett motiverat Winnipeg.
Vaakanainen, Drysdale, Stolarz och Henrique saknas i matchen.

Winnipeg jagar slutspel

Winnipeg gjorde ingen bättre insats senast trots att man slog Arizona med 2-1, och att man klev av isen med en seger kändes nog extra skönt.
På slutet har man blandat rejält i sina prestationer och man har svårt att veta vart man har laget, men samtidigt har det varit rätt bra motstånd.
Nu börjar grundserien dra ihop sig då man bara har tio matcher kvar, och då man är högst inblandade i kampen om slutspel måste man avsluta på ett bra sätt, och då ska sådana här matcher vinnas.

Ser man på truppen så finns det även rätt bra kvalitet i bland annat Ehlers, Morrissey, Scheifele och Connor, så man har absolut ett lag som är en bra bit från de svagare lagen, och jag tror man är starkast och vinner matchen.
Gagner, Perfetti och Samberg förväntas missa matchen.

Gibson (Unconfirmed) Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip