Arizona gästas här av Buffalo som är b2b, och jag väljer att ta ställning här.

Arizona kommer från en 1-2 förlust hemma mot Florida där man gjorde en bra match. Man vann skotten med 38-26 och skapade flera lägen, men man fick inte hål på en bra spelande Bobrovsky. Innan dess slog man ett så pass bra lag som Tampa Bay hemma med 7-3, en seger som var helt rättvis.
Man ligger elva i tabellen och sett till spelartruppen så tycker jag att man underpresterat hittills, och nu när man är sent inne på grundserien så gäller det att visa att man är tillräckligt bra för att ta sig till slutspel då man har spelare som Dvorak, Hall och Ekman-Larsson i laget.
Nu har man fått några dagars vila och det bör vara positivt inför detta möte.
Skador har man på Chychrun och Demers.

Buffalo kommer från två raka förluster där man senast förlorade mot Vegas borta med 4-2. Lehner gjorde en bra match för hemmalaget och räddade 32/34 skott, och han kommer bli viktig för Vegas framöver.
Denna matchen spelades natten till lördag klockan 04:00 svensk tid, och här ska man spela match natten till söndag klockan 02:00, så vilan blir väldigt kort.
Bortaplan har inte heller varit någon fördel denna säsongen då man bara vunnit 10/31 matcher hittills, så det är helt klart ett minus att spela borta här.
Skador finns på Ullmark, Thompson och Sobotka.

Jag håller hemmalaget som det bättre laget och nu gäller det att börja vinna för att kunna ta sig till slutspel, och med tanke på att gästerna är b2b så tycker jag segerchansen ska vara bra, och jag väljer att gå på hemmaseger här.

Kuemper (Unconfirmed) - Hutton (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , 888sport , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip