Arizona stöter på tufft motstånd när Calgary kommer på besök natten mot onsdag, och här bör man få svårt att hävda sig.

Arizona var ett förmodat bottenlag inför säsongen och ser man efter 67 spelade matcher tillhör man ett av bottenlagen. Man har en högst begränsad trupp där det är få spelare som sticker ut, och det är just Clayton Keller som varit ritkigt bra.
Nu senast slog man faktiskt ett så bra lag som Minnesota med 5-4 efter förlängning, men då Ska det sägas att målvakten Gustavsson hade en av sina sämre matcher samtidigt som gästerna saknade stjärnan Kaprizov.

Till denna matchen har man fortsatt ett tungt avbräck i Schmaltz som gjort 46 poäng på 50 matcher samtidigt som Fischer är ett frågetecken, och då truppen inte alls är stark har man knappast råd att sakna namn som dem.

Calgary har efter en tyngre period med fem raka förluster där man dock mött tufft motstånd fått segrarna att trilla in, och det har blivit segrar i tre av de fyra senaste. Nu senast slog man Ottawa med 5-1, ett lag som håller en bättre nivå än Arizona, och segern var klart rättvis då man gjorde en stark insats.

I laget har man hög kvalitet i Kadri, Huberdeau, Lindholm och Toffoli, spelare som även klev fram senast, och nu när ett betydligt svagare motstånd väntar bör man ha goda chanser att ta en ny seger, speciellt då man trivts bra mot Arizona på senare tid.
Kylington och Stone saknas.

Arizona har ett tungt avbräck i Schmaltz och då truppen inte alls är i närheten av Calgarys borde man få det tufft, och jag går på bortaseger i matchen.

Vejmelka (Unconfirmed) - Markström (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip